2020 Yılı Eğitimlerimiz Hakkında

Karantina sonrasında başladığımız eğitimlerimiz devam ediyor. Kimi eğitimlerimizin süreleri tek bir güne sığmayacak kadar yoğun ve kalabalık olduğundan bu eğitimleri iki veya üç ayrı derste anlatmak zorunda kalabiliyoruz (her eğitimimiz 4 saatlik modüller halinde planlanmıştır). Aşağıda vereceğimiz tablo size hangi eğitimi tamamladığınız, hangi eğitime devam etmeniz veya kaç saat o eğitimi alıp almadığınız konusunda ışık tutmak için hazırlandı.

Progresif bir program ve bununla birlikte pratiklerden oluşan eğitimlerimizin aşamaları, süreleri ve seviyeleri aşağıdaki gibidir.

  1. Temel Eğitim (Seviye 1) 4 Saat : Tek bir eğitimde tamamlanır
  2. Newbee-II (Seviye 2) 8 saat : İki eğitimde tamamlanır.
  3. Nawa-3 (Seviye 3) 12 Saat : Üç eğitimde tamamlanır
  4. Take -IV (Seviye 4) 18 Saat : Beş eğitimde tamamlanır
  5. Baku - V (Seviye 5) 24 Saat : Altı eğitimde tamamlanır
  6. Tsuri - VI (Seviye 6) 24 Saat : Altı eğitimde tamamlanır
  7. Shiri - VII (Seviye 7) 4 Saat : Tek bir eğitimde tamamlanır

Eğitimlerimize katılanların sıklıkla düşündüğü "tek bir eğitime katılarak diğer seviyeye geçmek" mümkün olmamakla birlikte, o seviyenin anlaşılması, pratiklerinin yapılmış olması ve diğer seviyeye hazırlanmak gereklidir. Her seviyedeki eğitimimiz bir sonraki seviye için hazırlık niteliğindedir. Mesela Newbee - II eğitimini 4 saat, yani bir tek kez katılarak tamamlamak mümkün değildir.

Yukarıdaki sıralamanın eğitim takvimimizden takip edilerek uygun eğitimlere katılmanız, eksik veya tekrar ihtiyacınız var ise eğitmenlerimize bunu belirtmeniz gerekmektedir.

8. İzmir Onur Haftası Etkinlikleri Başlıyor!
Yeni Etkinlik Serisi “Rope Day”
Close Sepetim
Close İstek Listesi
Kapalı Son Görüntülenen
Close
Close
Kategoriler